Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in analize obiska tega spletnega mesta. Več ...   Sprejmi | Zavrni
Postani oboževalec na facebooku       Kontakt       E-pošta       Načrt strani
     

Novice preko e-pošte


Prejmite naše e-Novice na vaš elektronski naslov!


Prosimo vpišite vaš elektronski naslov.

+ prijava na e-novice   - odjava iz e-novic

Pravno obvestilo

Vse informacije in gradiva na tej strani so informativne narave.

Uporabniki to spletno stran uporabljajo na lastno odgovornost.

Družba BK 300 d.o.o. se bo trudila za optimalno delovanje te spletne strani, vendar ne prevzema nobene odgovornosti ali garancije za nemoteno uporabo te spletne strani.

Družba BK 300 d.o.o. ali katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi te spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij in gradiv na tej spletni strani ali za kakršnekoli napako ali pomanjkljivost v njihovi vsebini.

Družba BK 300 d.o.o. ni odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe.

Družba BK 300 d.o.o. ni odgovorna za škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe te spletne strani.

Družba BK 300 d.o.o. se bo trudila za pravilnost, ažurnost in celovitost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in celovitosti.

Družba BK 300 d.o.o. si pridržuje pravico uporabnike napotiti na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Družba BK 300 d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z to spletno stranjo. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe BK 300 d.o.o. za vse primere izključena.

Družba BK 300 d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

Pravila uporabe podatkov